top of page
labath_wit.png
Best Coffee@10x.png

 

"You’ll find this coffee shop near the Sint-Lucas art college, just a few steps from Saint Michael’s Bridge. This corner bar with gigantic windows has a big-city feel.

All of the baristas are true coffee connoisseur. They’ll only serve you top quality brews, whether you’re in the mood for a regular espresso or slow coffee."

(Big 7 travel)

( https://bigseventravel.com/2020/12/7-best-coffee-shops-ghent-belgium/ )

 

"Aan de Poel, net buiten de drukte van de Korenmarkt, vind je Labath op een hoek. Labath is mijn nummer één koffiebar. Zowel de senioren van het tegenoverliggende rusthuis als de hipsters vind je hier terug. Toeristen zie je er maar weinig aangezien die hier niet echt passeren. Vroeger was het gebouw een ijzerwinkel en na de omvorming tot café zijn de grote ramen behouden. Dat maakt de ruimte zeer rijk aan licht. Het is er ook erg kleurrijk met plantjes en rode accenten op de muren. Slow coffee, espresso, speciale lattes… je vindt het hier allemaal en het is overheerlijk. Maar de belangrijkste reden waarom ik hier zo graag kom zijn de vriendelijke mensen. Het team dat hier werkt, zal altijd een lach op je gezicht kunnen toveren."

(JUNE.)

"Voor je vertrouwde bakje troost in een sfeervolle setting zak je af naar Café Labath. Koffie wordt hier met kennis van zaken en met oog voor detail klaargemaakt. De barista’s toveren een gewone latte in een mum van tijd om in een waar ‘schuimlaagkunstwerkje’. Maak het je vooral comfortabel want bij Café Labath blijf je uren zitten."

(Het Nieuwsblad)

IMG_4574.HEIC
letterknecht 2.JPG
bottom of page